Raamfolies

Raamfolies

Raamfolies zijn voor allerlei doeleinde bruikbaar, zo kan het dienen als decoratie, zon- & hittewering, reclame & privacy.
De reden dat mensen kiezen voor raamfolies kan met verschillende factoren te maken hebben, zo wilt de ene graag ongestoord in met privacy aan het werk kunnen, waar de ander dus juist net wilt opvallen door een onmisbare reclame op zijn ramen te plakken.

Zon- & warmtewerende folie

Is uw woon- of werkruimte bij warm weer te benauwd? Dan zijn onze raamfolies dé oplossing voor u.
Er zijn meerdere soorten zon- & warmtewerende folies, zo zijn er warmtewerende folies in lichte & donkere tinten. 
De folies kunnen zowel licht tegenhouden, maar zijn er ook met de mogelijkheid alleen de warmte tegen te houden, zodat het lichtinval in de ruimte niet afneemt.
De folies zijn er ook in de spiegel-variant waarbij de privacy gewaarborgd wordt en er niet naar binnen gekeken kan worden.

Privacy folie

Privacy folie, ook wel melkglas of zandstraal folie genoemd, is de ideale oplossing om je lichtinval te behouden, maar wel je privacy te waarborgen. Het behoud de gezellige werksfeer door de kamer niet duister te maken, maar schermt de kamer wel af van de rest!
Ook kunnen wij een design ontwerpen dat in het folie gesneden wordt waarbij het ook direct kan dienen als reclame middel of aanduiding patroon zoals bedrijfslogo’s, nummers, namen of andere creaties. 

One-way vision folie

De gevel van je bedrijfspand is het eerste beeld wat een consument krijgt wanneer hij naar binnen stapt.
One-way vision folie kan jouw bedrijfspand voorzien van alle info & afbeeldingen die een consument al bij de eerste indruk moet weten.
Vanaf de buitenkant kan je alleen de folie zien, dit omdat het bedrukt is met een tekst of afbeelding.
Vanaf de binnenzijde kan je naar buiten kijken omdat de folie voorzien is van veel kleine gaatjes, en er geen afbeelding of tekst aan de binnenkant zit. Al met al is dit een goeie oplossing om 1-0 voor te staan bij de eerste indruk van de klant.

Veiligheidsfolie

om veiligheid voorop te stellen voorzien wij ramen van veiligheidsfolie, dit is om bij breken glasscherven tegen te gaan.
Dit werkt niet alleen veilig voor glasscherven, maar is ook handig om binnendringers tegen te houden.
Inbrekers en vandalen hebben kunnen in een mum van tijd binnenkomen bij een onbeveiligd raam, indien ze hier meer tijd voor nodig hebben zullen ze het minder snel overwegen. 
Ook houdt het schadelijke UV-stralingen tegen.

Privacy-folie

Styling van uw bedrijfsomgeving

Bij Customaid zijn wij gespecialiseerd in het stylen van uw bedrijfsomgeving.
Indien u graag inspiratie wilt opdoen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur, die samen met u, een kijk op uw locatie neemt en de mogelijke opties met u bespreekt.
Na het adviesgesprek zal u een vrijblijvende offerte ontvangen waaruit u uiteindelijk zelf de keuze kan maken welke werkzaamheden u wel, en welke u niet laat uitvoeren.

CustoMaid
× Waar kan ik je mee helpen?