Prijzen

Als het gaat om de lakkleur van een auto,  bieden de meeste autofabrikanten slechts een handvol kleuren en zelden een andere afwerking dan glans of metallic. Aftermarket verf kan extreem prijzig zijn en zelfs als het goed gedaan is kan het de waarde van de auto aanzienlijk verlagen terwijl het soms weken duurt om het zo perfect mogelijk te laten doen. 

Carwrapping, oftewel je auto laten wrappen (inpakken), is een meer praktische en minder dure optie dan autoverf, want je auto laten wrappen biedt de echte wow-factor! De carwrap wordt professioneel aangebracht met behulp van alleen de hoogste kwaliteit materialen, op die manier kunt u de originele lak van uw voertuig beschermen, terwijl het personaliseren naar uw eigen stijl. En het beste deel van dit alles? Het is een niet-permanente toepassing, dus als u besluit terug te gaan naar de originele kleur, dan kan dat professioneel door ons worden uitgevoerd.

Een voertuig die is geleased laten wrappen of de wrap laten verwijderen? Wij doen het! Na verwijdering zal de lak van uw voertuig weer net zo glanzend en fris zijn als op de dag dat u hem kreeg.

Carwrap
Full body wrap

1499,-

Full body wrap

1799,-

Full body wrap

1699,-

Full body wrap

1999,-

Full body wrap

2299,-

Full body wrap

3499,-

Ontchromen
Logo ontchromen

49,-

Grill ontchromen

99,-

Spiegelkap wrappen

69,-

Handgrepen ontchromen

99,-

Raamlijsten ontchromen

175,-

Maak vandaag nog een afspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij reageren binnen 24 uur. Snel contact opnemen? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar

Professioneel, betrouwbaar en ervaren. Customaid.

CustoMaid
× Waar kan ik je mee helpen?