Motorwrap

Motorwrap

Elke motorliefhebber wilt natuurlijk wat extratjes op zijn motor. Dit kan variëren van een kleine belettering & wat striping, tot een gehele fullbody wrap.
Om een motor in een nieuw jasje te kleden, spelen er meerdere factoren mee. Zo kijken we eerst naar in welke staat het voertuig is, en vervolgens wat er wel en wat er niet gewrapt kan worden aan het voertuig.
Om jou als consument hierbij zo goed mogelijk te adviseren, vragen wij om meerdere voorbeeld foto’s te sturen van de gedeeltes, of de gehele motor, die gewrapt dienen te worden. Hierna kan onze specialist aan de slag met het ontwerpen van een voorbeeld mock-up hoe het er naderhand uit gaat zien.

Indien de motor schade bevat, dient dit eerst behandeld te worden voor er gewrapt kan worden, wrappen is daarom ook GEEN alternatief om schade niet op te laten vallen.

Customaid Styling

Styling van uw voertuig

Bij Customaid zijn wij gespecialiseerd in het stylen van uw voertuig.
Indien u graag inspiratie wilt opdoen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur, die samen met u, een kijk op uw voertuig neemt en de mogelijke opties met u bespreekt.
Na het adviesgesprek zal u een vrijblijvende offerte ontvangen waaruit u uiteindelijk zelf de keuze kan maken welke werkzaamheden u wel, en welke u niet laat uitvoeren.

CustoMaid
× Waar kan ik je mee helpen?