Blinderen

Ruiten blinderen

Zelfs op de koudste dagen kan het zonlicht dat uw auto binnenstroomt intens aanvoelen. Hete plekken zorgen ervoor dat u in uw stoel schuift en schitterende zonnestralen kunnen de kinderen op de achterbank in tranen achterlaten. Op zomerse dagen worden metalen veiligheidsgordels te heet om aan te raken en kan fel zonlicht voor afleidende schitteringen zorgen. Wij bieden de ultieme oplossing door het toepassen van Xpel raamfolie, verkrijgbaar in zowel zonwerend als zon-& warmtewerend. 

Customaid brengt comfortabel rijden een stapje hoger. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw auto blinderen.

De vele voordelen van autoramen blinderen

Wist je dat geblindeerde autoramen niet altijd volledig donker hoeven te zijn om warmtewerend te zijn? De blindeerfolie CS Black houdt tot wel 47% van de warmte buiten en de XR Black folie 85%. Er komen veel voordelen bij kijken om je auto te blinderen; het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt tegelijkertijd ook privacy.

De voordelen van onze Xpel raamfolie:

  • Het biedt een mooie en exclusieve look
  • Houdt warmte tegen
  • 99% schadelijke UV-straling wordt tegengehouden
  • Beperkt de inkijk vanaf buiten
  • Een originele en unieke uitstraling
  • Werkt tevens preventief tegen auto inbraak
  • Meerwaarde voor de auto (verkoop)

Getinte autoramen ziet er niet alleen hartstikke mooi uit maar het beschermd u en uw gezin ook tegen de warmte en schadelijke UV-straling. Daarnaast wordt de inkijk in de auto een stuk minder wat u waardevolle spullen preventief beschermt tegen mogelijke inbraak.

De wetgeving omtrent lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten geldt alleen voor de voorruit en voorportieren. Deze autoramen moeten minimaal 50% lichtdoorlatend zijn. De overige autoruiten mogen getint zijn in ieder andere kleur, zoals Ultra Chameleon folie.

Hatchback 3 deurs

175,-

Hatchback 5 deurs

195,-

Populair

Sedan 5 deurs

225,-

Stationwagon 5 deurs

225,-

Coupé 3 deurs

195,-

SUV 5 deurs

245,-

Ultra Chameleon Folie

Het is tegenwoordig een trend om ook de voorruit te blinderen met Chameleon folie (spreek uit: Kameleon folie). Hierin bieden wij niet alleen de gewilde blauw/groene kleur aan, maar ook in de kleuren lavendelpaars, zomers geel/oranje en vulkaanrood.

Het voordeel van deze folie? Het absorbeert de warmte die normaliter door je voorruit je auto in zou komen tot wel 95%! Zo blijft het zomers veel koeler in je voertuig en hoef je de airconditioning minder te gebruiken.

De folie is tot wel 80% lichtdoorlatend en 80% warmtewerend. Ultra Chameleon folie is speciaal ontwikkeld voor de voorruiten van de voertuig.

Prijzen voor het tinten van de B-Stijlen
Prime CS
Prime XR
Chameleon
3-deurs hatchback
175,-
225,-
5-deurs hatchback
195,-
295,-
Sedan
225,-
325,-
Coupé
195,-
295,-
Station
225,-
345,-
SUV/MPV
245,-
375,-
Meerprijs voorportierramen
120,-
150,-
Meerprijs voorruit
150,-
195,-
195,-
CustoMaid
× Waar kan ik je mee helpen?